MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

València es prepara per a acollir la 15K Nocturna del pròxim dissabte

València Noticies | Redacció.- Amb més d’11.000 participants, dissabte que ve, 11 de juny, començarà la carrera 15K Nocturna, una prova única en el calendari anual de la nostra ciutat. València es prepara per a esta carrera especial, i des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible s’ha preparat un dispositiu amb desviaments del trànsit rodat i en les línies d’EMT.

El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València informa la ciutadania perquè a l’hora de desplaçar-se dissabte que ve a la nit tinga en compte les alteracions que la celebració de la 15K Nocturna generarà en el trànsit.

Más de 11.000 corredoras y corredores participarán en esta prueba en la noche del sábado.
image-385155
A partir de les 19.00 hores es tancarà al trànsit la confluència de l’avinguda del Port amb el bulevard de la Serradora, i la resta de les suspensions del trànsit rodat es duran a terme a partir de les 21.30 hores, i seran progressives a mesura que avance la carrera.

Enguany, la prova coincidix amb un festival de música que té lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per este motiu, el recorregut de la carrera es farà en sentit contrari a la circulació al seu pas pel pont de Montolivet i per la rotonda de la plaça d’Europa, per a accedir a l’avinguda de França. No obstant això, es mantindrà obert el passeig de l’Albereda entre el pont de Montolivet i el de l’Assut de l’Or.

Tant el transport públic com els viatgers que necessiten accedir al recinte del port podran passar pels carrers de J. J. Dòmine i Enginyer Manuel Soto fins a les 21.30 hores, sempre que l’afluència de participants ho permeta.

L’aparcament habilitat per als participants de la carrera nocturna és el que està situat al costat d’Enginyer Manuel Soto (als terrenys d’Adif, on s’instal·la la fira de Nadal). Amb tal de facilitar l’accés a l’aparcament, des de les 20.30 fins a les 21.30 hores s’habilitarà un carril en sentit contrari des del carrer de Menorca fins al carrer d’Eivissa per als qui accedisquen des de la zona oest.

A més, els horaris i recorreguts de moltes línies de l’EMT, tant les diürnes com les nocturnes, es veuran alterats, i alguns fins i tot seran suprimits abans de l’hora habitual. Es pot consultar tota la informació en l’apartat “Alteracions del servici” del web de l’EMT.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.