Varietat d’estils i molta qualitat en els 20 grups seleccionats que hi participaran en ‘emergents al Palau’

El Péndulo | Redacció.-  “El llistat definitiu dels grups seleccionats per participar en “Emergents al Palau”, respon perfectament a la idea original d’este cicle, basada en els criteris de qualitat i de varietats d’estils i d’edats”, que permetrà “gaudir a un públic molt ample, de propostes musicals allunyades de l’àmbit més comercial”. Així ha qualificat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, la selecció dels 20 grups que actuaran a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, des de febrer fins a juny de 2018 i que, ha estat proposada pels periodistes del comité seleccionador Eduardo Guillot, Amàlia Garrigós, Amalia Yusta i Víctor López. I és que més de 60 grups i bandes s’han inscrit per a ser seleccionats, un nombre que per a la regidora “és tot un èxit que ens anima a proposar i seguir treballant per fer realitat este tipus de cicles, i fer un pas endavant en la dignificació de l’ofici de músic”.

Presentación ‘Emergentes al Palau’.

D’esta manera, es combina el folk tradicional d’arrels amb el pop, el blues o el soul, així com el jazz, sense oblidar el rock en les seues múltiples variants. És per això que tindran cabuda tots els estils musicals que configuren el circuit alternatiu de València i de la seua àrea metropolitana.

El jurat ha tingut en compte esta varietat, així com que una gran quantitat de llengües estén representades: francés, anglés, valencià i castellà. Davant la gran quantitat de propostes presentades dins dels estils rock i pop, el jurat ha decidit doblar aquests gèneres i agrupar altres com hip hop o l’electrònica on hi havia menys inscripcions o inclús havien quedat deserts en l’estil Garatge-Punk/Surf. D’esta manera, el llistat de grups per estils és:

Cançó d’autor: Juanjo Pérez i Victòria Ros & Andreu Soler

Blues- Rhythm & Blues- Soul: Twise i Los Fabulosos Blueshakers

Hip hop/Electrònica: Eleness i Matic

Jazz-Fusió i Mestissatge: Ainda Não Street Band

i Stéphanie Cadel et la Caravane

Folk: Nanga Parbat i Rascanya

Indie: Yobamochi i Nathan Jaime

Pop: Lanuca, Samuel Reina, Sempere i Dual

Rock: Dûrga, Las Víctimas Civiles, Mr Perfumme i Wild RippleValencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.