BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

6 abocaments il·legals d’enderrocs en només 3 dies al paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars

 

La Guarderia Rural del Consorci riu Millars denuncia que ha localitzat en tan sols 3 dies seguits la presència de 6 enderrocs il·legals en diversos punts dels termes castellonencs de Borriana i Almassora. Es tracta de restes de rajoles, taulells, argamassa, bigues, arrebossats i blanquejats provinents de reformes d’obra domèstiques barrejats amb altres estris. Les runes il·legals han aparegut davant les llacunes artificials i la gola nord d dins del terme municipal d’Almassora. Els altres enderrocs també provinents de reformes domèstiques s’han trobat al terme de Borriana, concretament al costat de la zona de Carnissers i davant el pàrquing del camí la Cossa.

Les tres poblacions que formen part del paratge protegit de la desembocadura del riu Millars com són Borriana, Almassora i Vila-real tenen ecoparcs al servei dels ciutadans per tal que puguen desfer-se de les seues deixalles i enderrocs. En l’actualitat encara hi ha gent que prefereix llançar aquestes restes a la vora dels rius i arriscar-se a una multa contundent.

enderrocs-millars-3
image-433344

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.