Alcublas i la Diputació col·laboren per a millorar l’envelliment actiu

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, rep a l’alcaldessa de Alcublas, Blanca Pastor, per a donar resposta a la seua sol·licitud de suports en matèria d’assumptes socials

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha rebut a l’alcaldessa de Alcublas, Blanca Pastor, per a atendre la sol·licitud que la primera edila del consistori dels Serrans en matèria d’assumptes socials.

Un ampli segment de la població d’aquest municipi són persones majors per la qual cosa es genera una demanda d’activitats i serveis destinats a afavorir l’envelliment actiu d’aquesta part de veïns.

1_3
image-280275

Pastor també ha mostrat interès en els programes que la Diputació oferisca el pròxim any als ajuntaments per a xarrades o activitats per a dones.Durant la reunió també s’ha comentat el servei que es distribueix des de la Mancomunitat dels Serrans als pobles que estan agrupats per a la tramitació i prestació d’assumptes socials.

Mercedes Berenguer ha dit que una vegada s’aproven els pressupostos “es tindran en compte totes les sol·licituds doncs corresponen a les necessitats reals dels ciutadans i no a plans preconcebuts des de les institucions que no s’ajusten a les prioritats de les persones i, especialment, dels col·lectius mésdesfavorits”.

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/alcublas-i-la-diputacio-col-laboren-millorar-lenvelliment-actiu#sthash.XbPMVxCq.dpuf
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.