AMB ALTRES ULLS (Exposició)

Bibliotecas en las que se realiza Biblioteca Pública Municipal Casa de la Reina
Artista VV.AA.
Hora de Inauguración 19 h.
Fecha de Inauguración 20 de Septiembre de 2012
Fecha de Clausura 11 de Octubre de 2012
Horario
Septiembre de 9:30 a 14:30 horas
Octubre de 9:30 a 14:30 horas y de 16:30 a 19:30 horas.

Amb altres  ulls  és un   projecte  de  fotografia participativa dissenyat  pel col·lectiu de gestors  culturals Transcultura en col·laboració amb l’associació Cooperació Social Universitària per a un  grup d’alumnes d’ètnia gitana del C.P. Santiago Apòstol, al barri  valencià del  Cabanyal.

Amb altres ulls està conformat per una sèrie de tallers fotogràfics i de diver- sos dispositius expositius, de mediació i comunicació associats als  primers: es tracta d’un  projecte integral que partix de la consideració de la cultura com a element de desenvolupament humà i  com una eina al  servici d’un objectiu social.

Amb altres ulls impulsa una nova visió  de la població infantil gitana del  Ca- banyal entre els altres grups socials del barri  i de la ciutat a partir de la imatge generada pels propis xiquets i xiquetes, difonent al mateix temps la tasca no assistencial que realitza CSU amb este col·lectiu.

Amb altres ulls potencia la imatge pública de les institucions patrocinadores, ratificant el seu compromís amb un desenvolupament social sostenible i amb l’extensió d’una cultura ciutadana de la creativitat.

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.