banner_990x90_EFE (1)

Anna sol·licita l’ajuda d’assessorament a municipis de la Diputació

La diputada de Asesoramiento Municipal, Conxa Garcia ha recibido a la alcaldesa del municipio de La Canal de Navarrés para abordar las necesidades de gestión en su ayuntamiento

La diputada d’Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha rebut l’alcaldessa d’Anna, Pilar Sarrión, qui ha sol·licitat seguir rebent l’ajuda de la Diputació per a cobrir els llocs de tècnics que necessiten els ajuntaments.

SONY DSC
image-278105

SONY DSC

Conxa Garcia li ha confirmat a la primer edil d’Anna que rebran l’assistència que necessiten perquè “l’Àrea d’Assessorament i Assistència Tècnica als municipis està per a ajudar als ajuntaments que disposen de menys recursos per a contractar al personal que necessiten”.

Pilar Sarrión ha comentat també amb la diputada d’Assessorament Municipal que el pròxim any seguiran adherint-se als convenis, que té la institució provincial amb els col·legis professionals i que permeten tenir cobert l’assessorament i execució d’activitats especialitzades que no previstes en les seues plantilles, però són necessàries, com és el cas d’enginyers, topógrafos, biòlegs, etc.

Conxa Garcia ha afirmat que “si els ajuntaments de menor població i capacitat sol·liciten l’assistència municipal la Diputació farà tot el que puga perquè el funcionament de les administracions locals siga el millor, com mereixen els veïns de cada localitat”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.