Bombas Gens inicia una col·laboració amb EMT per a que els escolars descobrisquen amb bus el seu edifici modernista 

IMG_0896Pròxima parada, Bombas Gens Centre d’Art. És el que diversos grups d’escolars podran escoltar a partir d’ara en els autobusos que realitzen les rutes del projecte Mou-te amb l’EMT. Es tracta d’un dels programes que l’empresa municipal de transports ha dissenyat per tal d’arribar al públic més jove, i aquest curs inclou Bombas Gens com a parada dins de la seua ruta La València modernista.

“Mitjançant acords amb entitats com Bombas Gens, es busca difondre els beneficis de la mobilitat sostenible i donar a conèixer el servei de transport públic municipal, al mateix temps que es descobreix als escolars punts emblemàtics de la ciutat. Bombas Gens ens ha semblat molt interessant per ser una excel·lent representació de la València industrial i modernista”, explica Manuel López, director de l’àrea de màrqueting d’EMT.

D’aquesta manera, diversos grups d’escolars podran conèixer de la mà de professionals especialitzats el passat d’un edifici d’incalculable valor patrimonial, reconvertit ara en centre d’art. “Després de l’èxit dels tallers educatius que venim oferint, vam pensar que formar part d’aquesta proposta és una bona manera d’ampliar l’abast de les nostres activitats dirigides a públic escolar. Ens ha semblat molt interessant integrar-nos en un projecte que funciona molt bé, i que ens permet posar el focus en la part modernista de l’edifici, sovint eclipsada per la singularitat del refugi antiaeri i el celler medieval que es va descobrir durant la seua rehabilitaci “, afirma Sonia Martínez, coordinadora d’activitats de Bombas Gens Centre d’Art.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la filosofia de la Fundació Per Amor a l’Art i Bombas Gens Centre d’Art de propiciar col·laboracions entre allò públic i allò privat per optimitzar recursos, sumar esforços i multiplicar l’abast de les mateixes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.