banner-728x90 (1)

Carrícola sol·licita l’arranjament d’un camí rural

1.- Seguí con alcaldesa de Carrícola
image-275398
El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, assegura a l’alcaldessa Susana Cháfer que la Diputació repararà el vial agrícola deteriorat

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, s’ha reunit aquest matí amb l’alcaldessa de Carrícola, Susana Cháfer, per a conèixer les necessitats de la localitat en matèria d’infraestructures i carreteres.

Cháfer, que ha acudit a la reunió de treball acompanyada amb el tècnic municipal, ha sol·licitat a Seguí ajuda per a resoldre un problema que els ha sorgit en un camí rural.

“Hi ha deficiències en un camí que està acabat d’executar”, comenta la munícipe, qui ha precisat que en el camí de l’Horta de Carrícola han aparegut diverses esquerdes.

Per la seua banda, el diputat de Carreteres s’ha mostrat disposat a donar resposta al problema traslladat amb la primera edil de la localitat i dur a terme l’arranjament del camí.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.