BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló adjudica les obres de millora de vuit col·legis per un import de 150.000 euros

Visita colegio guitarrista tárrega 3
image-277463
L’ajuntament aconsegueix una reducció mitjana del 15% en les adjudicacions al ampliar de tres a cinc les signatures convidades

La nova política del Govern municipal d’ampliar de tres a cinc les empreses convidades en els processos de licitació d’obres menors ha permès rebaixar una mitjana d’un 15% els pressupostos d’adjudicació de les vuit reformes en col·legis assignades a les inversions financeres sostenibles. Els vuit projectes de reforma i millora en col·legis s’havien licitat per 175.767,60 i s’han acabat adjudicant per 150.388,31.

El regidor d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Rafa Simó, ha assegurat que “aquest estalvi en les adjudicacions gràcies a les propostes a la baixa presentades per les empreses convidades en aquests concursos d’obres menors avala la proposta del govern municipal d’incrementar la competència”. A més, ha incidit que “passant de tres a cinc les empreses a les quals es commina a participar s’ha demostrat que s’aconsegueix una millora dels preus finals d’adjudicació”.

Els projectes sufragats amb les inversions financeres sostenibles inclouen la pavimentació del pati d’accés al bloc de Primària del col·legi Manel Garcia i Grau, adjudicada per 19.870 euros a l’empresa Urgacen Viena 25 SL; la memòria tècnica d’adequació de la instal·lació elèctrica de l’Herrero, per 18.899,28 euros a Telecso; la reforma de condícies en planta baixa, reforma de clos, porta, rampa d’accés i reforma de la casa del conserge i pati annexe del col·legi Sant Agustín i la reforma de condícies i instal·lació d’un adaptat en l’Antonio Armelles per 22.245,77 euros que executarà Menguilló.

També s’ha adjudicat la memòria de la reparació del paviment del pati del Gaetà Huguet per 18. 244,60 euros a Pavasal; el projecte d’asfaltat de la zona d’accés i aparcament al Guitarrista Tárrega per 9.506,36 euros a Jujosa; la remodelació de condícies d’infantil en el col·legi Fadrell per 15.384,99 euros a Plamel-Mepla i la memòria de substitució de persianes en el col·legi Juan Sebastián Elcano per 18.597,94 euros i adjudicada a Jardincas.

El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha mostrat la seua satisfacció per l’adjudicació d’aquestes obres i ha explicat que “el propòsit que persegueix aquest Govern municipal és dignificar l’estat dels col·legis públics perquè una de les prioritats del nostre programa de govern és l’aposta per una educació pública i de qualitat”. Porcar també ha explicat que «el nostre objectiu és que el pla de manteniment i reforma de les infraestructures educatives arribe a tots els centres públics de Castelló pel que es desenvoluparà en diverses fases».

Per la seua banda, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco ha destacat l’aposta de l’equip de govern per l’escola pública. «Una aposta que es concreta en mesures com aquest pla de millora d’infraestructures educatives, la participació en el programa XarxaLlibres amb més de 600.000 euros o l’adhesió a la xarxa de ciutats educadores». “L’escola pública mereix tot l’esforç de les institucions perquè puga desenvolupar un gran paper en el desenvolupament de la societat, especialment en un moment com l’actual en el qual la crisi econòmica obliga a tots, però especialment als que ara estan estudiant, a formar-se en les millors condicions” ha conclòs Marco.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.