Castelló col·laborarà amb Aerocas per a promocionar la ciutat com a destinació turística

reunion con aeroport castelló 01
image-298023

Marco aposta perquè totes les institucions treballen unides per a millorar la imatge de l’aeroport i posar-ho en valor

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut una reunió de treball amb Joan Serafí Bernat, director de l’Aeroport de Castelló, per a establir línies de col·laboració que permeten aprofitar els vols en origen per a vendre la ciutat de Castelló com a destinació turística. Marco ha traslladat a Bernat la necessitat que “totes les institucions treballem unides per a millorar la imatge de l’aeroport i aconseguir posar en valor aquesta infraestructura, ja que és necessari aprofitar totes les seues potencialitats per a impulsar el turisme de la nostra província”.

L’alcaldessa ha explicat al director d’Aerocas que l’Ajuntament vol aprofitar els vols en origen per a vendre Castelló de la Plana com a destinació turística, posant en valor la seua gastronomia, les seues platges, les seues qualitats com a ciutat esportiva, la seua cultura, les seues tradicions i molt especialment les festes de la Magdalena, declarades d’interès turístic internacional.

Marco ha indicat que “el Patronat Municipal de Turisme establirà una estratègia específica per a aprofitar al màxim l’aeroport i perquè, indistintament de la destinació a la que vagen els viatgers en la província, facen una escapada a la ciutat per a gaudir d’alguns dels nombrosos encants que ofereix”. Per a açò, l’alcaldessa ha acordat amb el responsable d’Aerocas cercar fórmules perquè la informació pràctica de la ciutat, incloses les revistes locals, puguen distribuir-se en els vols que arriben a Castelló perquè els viatgers puguen veure l’àmplia oferta d’establiments, comerços, i atractius amb què explica la ciutat. També s’ha acordat articular mecanismes perquè en les pròpies instal·lacions hi haja informació.

“Estic convençuda que amb una bona promoció, les festes de la Magdalena poden atraure a un important nombre de viatgers, principalment britànics” ha explicat l’alcaldessa, qui ha enumerat altres exemples com les rutes cicloturístiques, els senders, els esports aeris que es practiquen en l’aeroclub o les activitats nàutiques com “algunes dels nombroses activitats que es poden promocionar en l’estranger”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.