Castelló col·laborarà amb Aerocas per a promocionar les Festes de la Magdalena

visita aeropuerto
image-327351
Marco aposta perquè totes les institucions treballen unides per a millorar la imatge de l’aeroport i posar-ho en valor

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat avui l’Aeroport de Castelló al costat del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director de l’aeroport, Joan Serafí Bernat, i representants de l’empresa concessionària.

En la trobada, s’ha acordat que l’Ajuntament de Castelló i Aerocas col·laboraran per a promocionar les Festes de la Magdalena entre els turistes d’origen anglès que arriben a l’aeroport. Així, durant les pròximes dues setmanes els turistes que arriben a la nostra província a través de l’aeroport trobaran programes de festes i informació sobre la Magdalena en el punt d’atenció al públic que existeix en les instal·lacions de Vilanova d’Alcolea. A més, es va a contactar amb Ryanair per a estudiar la possibilitat que els seus passatgers ja troben la informació sobre les festes en el propi avió.

Marco ha explicat que un dels principals objectius del Govern Local i la nova Junta de Festes és aconseguir que “la internacionalització de les Festes de la Magdalena siga una realitat. Per a donar a conèixer les nostres festes més enllà de les nostres fronteres hem d’aprofitar totes les eines que tenim al nostre abast i un instrument fonamental és l’Aeroport de Castelló” ha explicat.

L’alcaldessa també ha acordat amb Colomer i Bernat establir línies de col·laboració que permeten aprofitar els vols en origen per a vendre la ciutat de Castelló com a destinació turística. “Volem vendre la nostra ciutat com a destinació turística, posant en valor la seua gastronomia, les seues platges, les seues qualitats com a ciutat esportiva, la seua cultura, les seues tradicions i molt especialment les festes de la Magdalena, declarades d’interès turístic internacional”.

Estratègia del Patronat Municipal de Turisme

En aquest sentit, Marco ha anunciat que “el Patronat Municipal de Turisme establirà una estratègia específica per a aprofitar al màxim l’aeroport i perquè, indistintament de la destinació al que vagen els viatgers en la província, facen una escapada a la ciutat per a gaudir d’alguns dels nombrosos encants que ofereix”. Per a açò, se cercaran fórmules perquè la informació pràctica de la ciutat, incloses les revistes locals, puguen distribuir-se en els vols que arriben a Castelló de manera que els viatgers puguen veure l’àmplia oferta d’establiments, comerços, i atractius amb què explica la ciutat. També s’ha acordat articular mecanismes perquè en les pròpies instal·lacions hi haja informació.

Finalment, Marco ha manifestat la intenció de l’ajuntament de la capital de col·laborar amb totes les institucions “per a posar en valor aquesta infraestructura, aconseguir que projecte una imatge positiva i que atraga turistes per a generar ingressos, ja que és necessari aprofitar totes les seues potencialitats per a impulsar el turisme de la nostra província”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.