Castelló finalitza la millora de les instal·lacions educatives, en les que ha invertit 310.000 euros

20160426-visita-obras-mejora-colegio-armelles-2-1
image-429412
Les inversions financerament sostenibles pressupostades per arranjar desperfectes a diversos col·legis de la ciutat sumen vora 470.000 euros en poc més d’un any


L’Ajuntament de Castelló ha ultimat durant aquest estiu les obres pendents a diverses instal·lacions educatives de la ciutat amb càrrec a la partida destinada per a inversions financerament sostenibles. En total, s’han destinat 310.000 euros que han permès fer millores necessàries a més d’una dotzena de centres educatius.

L’objectiu, segons ha especificat el regidor d’Educació, Enric Porcar, és “garantir una educació pública i de qualitat a tots els centres de la ciutat, molts dels quals urgien reformes que per fi s’han pogut treure endavant”.

Per ordre, el centre on més s’ha invertit ha estat el col·legi Bisbe Climent, on l’Ajuntament ha destinat 126.800 euros per renovar la instal·lació de la calefacció. A l’Illes Columbretes, la quantitat desemborsada ha estat de 28.026 euros per dur a terme les obres de pavimentació del pati.

També al Gaetà Huguet i al Manel Garcia Grau s’han millorat els paviments dels patis. El primer ha tingut un cost de 26.440 euros, i el segon, de 17.900. Pel que fa als col·legis Sensal i Fadrell, l’Ajuntament ha destinat 16.700 euros i 18.000, respectivament, per remodelar els banys d’infantil.

A banda d’aquestes inversions que l’edil d’Educació ha titllat com de “molt necessàries”, la regidoria també ha aportat diverses partides del pressupost de manteniment per a altres millores. Dins d’aquest apartat s’inclouen les reparacions de les closes al Vicent Marçà, amb 10.000 euros, i al Carles Selma, amb 12.000 euros.

Al centre Antonio Armelles s’han adequat les aules de dos anys amb 15.000 euros. En altres treballs menors, als col·legis Juan Ripollés s’ha obert un nou accés amb 3.500 euros i al centre Illes Columbretes s’ha pintat l’interior amb 7.000 euros.

Existeix, a més, una altra partida que ja s’ha destinat a dos altres centres educatius de la ciutat. Es tracta d’una inversió emmarcada en els pressupostos participatius d’aquest any, que ha permès dotar el Bisbe Climent amb 16.937 euros i el Mestre Canós amb 19.328 euros. Ambdues inversions són per adequar les aules de dos anys.

El regidor Enric Porcar ha volgut mostrar la seua satisfacció pels treballs i ha recordat que l’Ajuntament de Castelló ja ha dut a terme diverses inversions anteriors amb els romanents del pressupost durant l’any 2015. “Les inversions per millorar les instal·lacions educatives són una de les prioritats d’aquest equip de govern, que en poc més d’un any ha destinat 470.000 euros a treballs molt necessaris en els nostres col·legis”, ha conclòs el regidor.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.