Castelló instal·la nous parcs infantils en tots els districtes de la ciutat

parques infantiles_1La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, explica que s’han invertit 78.000 euros en sis emplaçaments

Amb una inversió propera als 80.000 euros, la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castelló ha ampliat la xarxa de jocs infantils en parcs i places de la ciutat. La regidora Sara Usó ha explicat que ja s’han instal·lat els parcs infantils en les ubicacions triades per votació popular, una per cada districte de la ciutat, “amb el que es completa aquest projecte de millora dels espais públics en el qual els emplaçaments han respost a l’elecció realitzada per veïns i veïnes”.

En la contractació dels parcs infantils, que han permès un estalvi de quasi 20.000 euros respecte als 95.000 euros de licitació, s’ha valorat el disseny, l’estètica i el valor lúdic; la qualitat dels materials; la baixa econòmica sobre l’import del contracte; el termini de lliurament i instal·lació del subministrament, així com el termini de garantia.

Les ubicacions on s’han instal·lat els nous parcs infantils són el parc del Pont de Ferro, la plaça Borrull, la plaça Antiga Corona d’Aragó, el parc del Geòleg Royo, la plaça Juan Bautista Porcar i la plaça del Pinar, entre el carrer Dolçainers i Tirant el Blanc. A més, també s’ha col·locat paviment de seguretat que esmorteïsca l’impacte en cas de caigudes.

Aquesta actuació s’emmarca dins del programa de millora de parcs i jardins anual, segons ha explicat la regidora Sara Va usar. “Aquest tipus d’infraestructures milloren la qualitat de les nostres places i parcs a més de que afavoreixen l’ús social d’aquests espais, en aquest cas, gràcies a parcs infantils que faciliten el joc per part de xiquets i xiquetes”, ha defensat l’edil.

Finalment, la regidora de Sostenibilitat ha destacat que el programa anual de parcs i jardins pretén “millorar les instal·lacions amb què expliquen els espais enjardinats de la nostra ciutat, fomentar el seu ús per part de la ciutadania i contribuir a incrementar els jocs infantils dels barris”.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.