Castelló inverteix més de 36.000 euros en la millora del col·lector i el vial del Camí Pi Gros

161215-recepcion-obras-pi-gros-3
image-439898
Rafa Simó explica que aquestes obres, que ja han conclòs, evitaran que s’acumule l’aigua i es produïsquen desperfectes en la zona
El regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, ha signat avui la recepció de les obres de condicionament i finalització del vial Camí Pi Gros, que han suposat la finalització del col·lector d’aigües pluvials que passa pel propi camí i l’obertura d’embornals per a evitar l’acumulació d’aigua de pluja en aquesta zona. L’Ajuntament de Castelló ha invertit més de 36.000 euros en aquesta actuació que s’inclou dins de les inversions previstes en els pressupostos participatius per a 2016.

Rafa Simó ha explicat que amb aquesta obra s’ha millorat el drenatge del propi vial, solucionant els problemes relacionats amb les aigües pluvials, “quan hi ha episodis de pluja d’alta intensitat, en aquesta zona es generaven tolls i desperfectes perquè l’aigua de pluja no tenia eixida i era necessari cercar una solució que permetera alleujar part de l’aigua canalitzada”.

El regidor ha indicat que aquesta actuació s’uneix a altres obres de millora de clavegueram que està executant el govern local en diferents zones de la ciutat i que suposen una inversió propera al mig milió d’euros. Es tracta de la construcció d’un tram de clavegueram en el camí Roquetes, la millora del clavegueram del carrer Sant Pascual del Grup San Agustín i Sant Marcos i el canvi en el col·lector del camí del Collet, totes elles en execució.

Per la seua banda, l’alcaldessa en funcions i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, ha explicat que totes aquestes obres s’inclouen en “els pressupostos participatius d’enguany que inclouen l’execució de 23 propostes realitzades per les diferents associacions veïnals de Castelló i que, posteriorment, van ser escollides per la Comissió Permanent de Participació Ciutadana”. Brancal ha recordat que en 2016 s’han destinat a la línia de pressupostos participatius un total d’1.650.000 euros, la qual cosa suposa un augment del 50% respecte de la xifra contemplada pel govern anterior per a 2015.

Per a finalitzar, Rafa Simó ha mostrat la seua satisfacció perquè aquestes xicotetes inversions milloren de forma directa la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la nostra ciutat, alhora que minimitzen el risc d’inundacions.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.