Castelló llança un espai online per informar sobre l’estat de les sol·licituds de la segona fase de Xarxa Llibres

Educación informa sobre la puesta en funcionamiento del banco de libros del programa #XarxaLlibres
image-434709
La regidoria d’Educació vol informar els beneficiats de la situació en què es troba la seua sol·licitud

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa un servei, a través d’un espai en el web municipal, que informa sobre l’estat de les sol·licituds de la segona fase de Xarxa Llibres. Amb un senzill formulari, els beneficiats poden conèixer en quina situació es troba la seua tramitació en concret només introduint el NIA.

L’objectiu de la iniciativa és “que totes les famílies que entren dins de la segona fase de les ajudes puguen tindre accés a saber si se’ls dóna l’ajuda, en quina fase de tramitació es troba o, pel contrari, els motius pels quals se’ls denega”, en paraules del regidor de l’àrea, Enric Porcar.

El darrer 24 d’octubre, l’Ajuntament va aprovar el pagament d’aquesta segona fase de Xarxa Llibres, que correspon a aquells que van sol·licitar ajudes per un import superior als 100 euros i fins els 200. En les properes setmanes, els pagaments s’aniran fent efectius i els beneficiaris ho podran comprovar a través d’aquest nou espai que permetrà que totes les famílies siguen coneixedores de la seua situació. A més d’un servei a l’alumnat de la ciutat que s’ha acollit a Xarxa Llibres, la nova aplicació web d’Educació suposa un nou exercici de transparència i govern obert a la ciutadania.

El programa Xarxa Llibres ha permès així la creació de bancs de llibres en els col·legis de Castelló, un repte que des de la regidoria d’Educació es valora de forma molt positiva. “La finalització dels tràmits de la segona fase de Xarxa Llibres demostra la implicació de l’Ajuntament de Castelló amb l’educació pública de qualitat”, ha assegurat el regidor, Enric Porcar.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.