Cebrián agraïx als col·legis professionals la col·laboració en l’agilització d’expedients

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha agraït als col·legis professionals la col·laboració per a agilitzar els procediments d’autorització ambiental integrada o llicències ambientals de les activitats econòmiques que afecten l’àmbit de cada entitat. Es tracta d’una col·laboració que complementa l’esforç de la Conselleria en la recuperació d’efectius.

Elena Cebrián s’ha reunit amb els degans dels col·legis oficials d’Enginyers Agrònoms de Llevant, Baldomero Segura, Camins, Canals i Ports de València, Federico Bonet, i Industrials de la Comunitat Valenciana, Salvador Puigde180801_Reunion_colegios_ingenieros_(12)olas. Els degans han informat la consellera de l’avanç en els terminis que, per a l’administrat, ha suposat la cooperació en la certificació acreditativa de la verificació documental prèvia a la presentació davant de l’Administració de sol·licituds d’autorització ambiental integrada o, si és el cas, llicència ambiental.

La consellera ha valorat positivament la col·laboració amb l’Administració autonòmica, sustentada en el conveni que estos i altres col·legis professionals van firmar amb la Conselleria a l’abril de 2016, tant pel valor afegit que suposa la gestió especialitzada que realitzen com el potencial de creixement que tenen estes actuacions d’enllaç entre l’Administració i les empreses, basades en la confiança entre tots els agents implicats.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.