BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Chelva sol·licita ajuda a la Diputació per a condicionar els accessos al col·legi

SONY DSC

La diputada de Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer, comunica a l’alcalde, Robert Rubio, que es coordinaran les àrees competents de la Diputació perquè el tram d’accés al col·legi siga segur.

Els veïns de Chelva i el mateix ajuntament volen posar fi a una situació de possible perill que es dóna en el camí d’accés al col·legi d’aquest municipi dels Serrans.
La diputada de Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer, ha rebut l’alcalde, Robert Rubio, i li ha dit que davant d’aquesta situació «es coordinaran les àrees competents de la Diputació perquè el tram d’accés al col·legi siga segur».D’altra banda, l’alcalde Rubio s’ha interessat pels programes de benestar social que començarà la institució provincial el pròxim any per a preveure a quins podrà optar.Berenguer i Rubio tindran pròximes reunions on s’ajustarà la proposta d’assumptes socials de la Diputació a les necessitats dels veïns del municipi, com es farà amb tots els pobles de la província.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.