Cheste sol·licita millores en Serveis Socials Generals

La diputada d’Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, ha rebut a l’alcalde de Xest, José Morell, i a la regidora Mª Ángeles Llorente per a tractar el contingut del conveni de serveis socials existent entre el municipi i la Diputació.

FITUR_90
image-311725

Pérez Garijo ha exposat la proposta de la seua delegació d’incrementar l’ordre de convenis de serveis socials en un 20% per a enguany.
El primer edil de Xest ha presentat, d’altra banda, diversos plans de treball relacionats amb serveis socials per a millorar les prestacions en el seu municipi i portar avant una millor política social en col·laboració amb la Diputació.
La diputada d’Inclusió Social també ha comentat que s’està avançant en un model de major fluïdesa comunicativa amb la Consellería de Benestar Social i les seues diferents Direccions generals ja que “hem de construir i reconstruir i ho hem de fer col·laborant totes les institucions i a tots els nivells”.
Pérez Garijo ha destacat una vegada més com la política social i la coordinació entre totes les institucions són una prioritat absoluta de la nova Diputació per a no duplicar ni crear disputes d’espais amb interessos partidistes. “A més el canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer les coses, situant a les persones, la seua independència vital, la seua dignitat i els seus drets com l’eix principal de la nostra política

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.