Ciutadans censura que la deixadesa en la T-2 propicie festes il·legals de Nit de cap d’any

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València ha denunciat que la deixadesa de la T-2 tant de l’Ajuntament de València com del Consell haja propiciat festes il·legals de Nit de cap d’any.fernando-giner

“L’abandó de la T-2 ha arribat a extrems inacceptables. En compte de posar una línia de metre al servici dels ciutadans, la infraestructura a mitat de fer no té vigilància propiciant des de passejos amb barca a festes il·legals”, ha dit el portaveu de C’s.

Fernando Giner ha recordat que Ciutadans va portar tant al debat de l’Estat de la ciutat com al ple de novembre la necessitat de finalitzar les obres de la T-2. “Ribó s’ha instal·lat en la comoditat de demanar al Govern central mentres no pressiona a la Generalitat. Les obres de la T-2 són responsabilitat de la Generalitat i Ribó ha de pressionar a Mónica Oltra perquè la conselleria d’Obres Públiques finalitze les obres”, ha insistit Giner.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.