Ciutadans de València censura al tripartit per empitjorar les instal·lacions de la Policia Local de València en les platges

València Noticies | Redacció.- La regidor de Ciutadans María Dolores Jimenez ha censurat al tripartit per emporar les instal·lacions de la Policia Local de València en les platges de la ciutat. “A proposta de Ciutadans, es va aprovar en comissió adequar les zones de bany i vestuari, entre altres, de retenes com el de la platja de la Malva-rosa i l’actuació de l’àrea de Seguretat Ciutadana ha sigut, com menys, contraproduent. Els vàters que han instal·lat no es poden usar i les olors que desprenen afecten totes les dependències”, ha dit Jiménez.

María Dolores Jimenez.
image-398187

Esta decisió ha provocat una reacció conjunta dels sindicats CSI-F, STES, CCOO i SPPLB en la que censuren que les dits neteges prefabricades “no disposen d’enllumenat ni de ventilació directa, la qual cosa inutilitza l’ús dels mismos”. La regidor de C’s ha dit: “Açò és una prova més de la mala gestió del tripartit i de com aconseguixen unir a tots en contra seu”.

Jiménez ha denunciat que “la falta de compromís de Sandra Gómez a l’hora de resoldre el problema que tenen els policies locals en les dependències de la platja de la Malva-rosa. Considerem que ha intentat arreglar un rote amb un descosit. Ha sortejat el seu compromís enganyant als sindicats. Sandra Gómez continua incomplint la normativa vigent”.

L’edil de C’s ha insistit en la necessitat de millorar les condicions de treball de les dependències de la platja de la Malva-rosa, que depén de les Dependències de Policia local 7a U.D. Cabañal/Malvarrosa al Reial Decret de llocs de treball.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.