Ciutadans denúncia el col·lapse de la sala 092 per la falta de personal

València Notícies | Redacció.- La regidora de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València María Dolores Jiménez ha denunciat el col·lapse de la sala 092 per falta de personal. “La nit del dissabte 17 de juny es va col·lapsar la sala 092. Van estar de servici cinc agents i un oficial i no es va reforçar el personal, a pesar que era una nit amb una gran activitat nocturna en la ciutat en què es van celebrar revetles i festas”, ha dit Jiménez.María Dolores Jiménez.

L’edil ha assegurat que la “falta de previsió” de la regidora de Seguretat, Anaïs Menguzzato, va provocar el col·lapse. “Els actes relacionats amb activitats falleres estaven previstos pel que l’única cosa que tenia que fa Menguzzato era adequar les necessitats de personal al treball previst. No va prendre les mesures oportunes i va provocar el col·lapse. Ens temem que la falta de mitjans es va a repetir en la nit de Sant Juan”, ha explicat Jiménez.

En este sentit, la regidora de Cs ha assegurat que els retards en la tramitació de crides, que inclús provoca que moltes no siguen ateses, “genera molt estrés laboral en els treballadors de la sala, que se senten impotents per no poder atendre tots els ciutadans, a pesar de l’esforç que van realitzar eixa nit”

Jiménez ha lamentat: “Esta saturació és habitual. Menguzzato és una regidor amb altes dosis de perillositat en les seues decisions. El pitjor és que és reincident en les seues equivocacions i faltes de previsió”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.