Ciutadans denúncia la falta d’il·luminació en Rascanya i Poblats Marítims

IMG-20180821-WA0031 (1)

  • El regidor de Ciutadans Manuel Camarasa:“No es pot confondre l’estalvi de privar els ciutadans de servicis necesaris”

València, dissabte 25 d’agost de 2018. Ciutadans en l’Ajuntament de València ha denunciat la falta d’il·luminació que patixen els veïns dels districtes de Rascanya i Poblats Marítims.

El regidor de Ciutadans, Manuel Camarasa, ha censurat hui a la delegació de Govern Interior per “confondre l’estalvi de privar els ciutadans dels servicis necessaris per a la correcta habitabilitat de la ciutat”.

“El carrer dels Pescadors, carrer de la Reina, carrer Barraca i Dr. LLuch espanten a la por quan es fa de nit”, ha dit Camarasa, el qual ha posat en relleu de nou les queixes dels veïns. “No se senten a gust ni segurs amb semblant falta d’alumbrat”, ha criticat.

“El Carrer Omet és uns altres dels carrers afectades. Açò més que estalvi és abandó. Les persones necessiten qualitat de vida i el tripartit només fa que empobrir-la”, ha conclòs el regidor de Cs.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.