Ciutadans exigix al tripartit que retire els senyals il·legals de l’anell ciclista imposades per Grezzi

València Noticias | Redacción.- Ciutadans en l’Ajuntament de València ha exigit al tripartit que retire els senyals il·legals de l’anell ciclista imposades per Grezzi, “que tanta controvèrsia estan suscitant des de la inauguració del dit anell”.Narciso Estellés.

Sobre este assumpte, el regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha destacat que els senyals “se hauran de reposar, en tot cas, pels senyals correctes d’acord amb el Reglament de Circulación”. “Tenim l’obligació, per responsabilitat, de no ser permissius amb els aspectes de l’anell ciclista que contravenen el Reglament de Circulació i que posen en perill a les personas”, ha afegit Estellés.

“Ciudadanos té un estil diferent de fer oposició i per això, tal com vam dir, hem donat l’opció a Mobilitat Sostenible, encapçalada pel seu regidor Grezzi, d’explicar tot este assumpte per mitjà d’un informe sol·licitat per nota interior de data 13/06/2017, però en data de hui, i per a variar, no hem obtingut respuesta”, ha manifestat el regidor de Ciutadans.

Per a concloure, Estellés ha recordat que “la seguretat dels valencians és prioritària, i hem presentat a la comissió de Desenrotllament Urbà, Vivenda i Mobilitat una iniciativa perquè es retiren els senyals il.legals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.