Compromís ha sol·licitat compareixences de tots els ministres de Rajoy davant el menyspreu que pateix el País Valencià

mulet-la-imputacion-formal-de-barbera-no-anade-ninguna-novedad
image-432902
Els senadors consideren que “són necessàries explicacions després de tants mesos sense actuar davant problemes de tota índole que pateix el territori

 

Els senadors de Compromís Carles Mulet i Jordi Navarrete, han reclamat la compareixença del nou equip de ministres del govern de Mariano Rajoy per a donar resposta a les peticions d’informació reclamades per Compromís i que van decaure l’anterior legislatura. Abordar el sistema de finançament, el sostre de dèficit, l’arribada i liberalització de l’AVE al territori, el projecte Castor, el transport metropolità, la reordenació de la xarxa ferroviària de València, la situació de caos que pateix l’A-7 i N-340 per les obres a la Plana, actuacions a la costa, en matèria d’exteriors com el maltractament als saharauis o la urgent necessitat d’afrontar el futur de l’Hospital Provincial de Castelló, entre d’altres.

Son qüestions plantejades per Compromís que encara no han estat contestades. Sovint els terminis es fan eterns i ens temem que les primeres respostes a les nostres preguntes que traslladaven problemàtiques de tot el territori valencià que van ser realitzades a setembre es contestaran cap a finals d’any. Per això anem per faena i exigirem respostes clares, per saber si el tracte que ens vol dispensar el nou govern de Rajoy sorgit dels vots de Ciudadanos y PSOE serà igual de nociu amb nosaltres com ho va ser l’anterior“, ha indicat el senador territorial Carles Mulet.

Hui mateix hem vist com fins i tot el senyor Juan Roig, un dels empresaris de la llista Forbes dels més rics i que feia donacions al PP, ha eixit reclamant dignitat per als valencians i el desbloqueig del Corredor Mediterrani. Fins ací arriba l’esgotament i la denuncia cap als retrassos en aquesta obra. Mentre els representants del PP de les tres províncies segueixen sense moure ni un dit després d’haver quedat qüestionats i ignorats en el repartiment ministerial, potser sabedors que no ens tocaran ni les engrunes“, ha afegit Mulet.

El fet de tindre al davant un govern “amb cara de pòquer cap als nostres problemes” gràcies als vots d’uns socialistes sabedors de que estan en hores baixes, no ens fa augurar una legislatura d’avanços, però “anem a insistir en reclamar justícia i dignitat cap al nostre poble“, ha conclòs.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.