Cs aconseguix que l’Ajuntament col·labore amb una activitat d’art urbà a Natzaret

  • La regidora Amparo Picó va traslladar la proposta veïnal a la Comissió de Desenrotllament Humà

Fernando Giner, se reunió con Maite Biosca, directiva de la Asociación de Vecinos y Vecinas de Nazaret.València,  El grup Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha aconseguit que el consistori municipal organitze, conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret, una acció d’art urbà en el mur del poliesportiu que dóna al carrer Parc de Natzaret, segons es va aprovar en la Comissió de Desenrotllament Humà.

“Des de Ciutadans sempre hem defés l’art urbà i als seus promotors per a posar-los en valor. L’ajuntament, com a institució pública, ha de vetlar per promocionar els seus artistes, sempre que no se’n vaja contra la llei. L’acord aconseguit com a conseqüència de la nostra moció és que un tècnic veurà la paret del poliesportiu i coneixerà el contingut de l’acció artística. L’associació de veïns i altres col·lectius del barri han preparat l’acció per a dignificar la paret, que ara està pintada de color groc”, ha explicat la regidora Amparo Picó.

L’edil Picó ha comentat: “Nosaltres hem traslladat una acció veïnal i cultural ja posada en marxa per les associacions d’este barri dels Poblats Marítims. Ens assabentem durant una visita que vam fer al barri i també recordant que en una comissió es va aprovar que, des de la Regidoria de Recursos Culturals, es facilitarien les intervencions d’art urbà de festivals i mostres anuals de qualitat ja existents en la ciutat de València i els seus pobles”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.