Cs recoltza la petició dels pares del col·legi la Puríssima de València de ser escoltats després del menyspreu de Ribó en el Ple

València Notícies | Redacció.- Ciutadans en l’Ajuntament de València ha recoltzat la queixa que l’ACPA del col·legi la Puríssima Germanes Franciscanes de València ha presentat hui, en el registre general de l’ajuntament, dirigida a Joan Ribó, per absentar-se durant la seua intervenció en el ple de dijous passat. Una representant de l’ACPA de la Puríssima va intervindre, prèviament al debat de la moció presentada per Ciutadans, per la llibertat d’elecció en l’educació i perquè l’Ajuntament instara a la Generalitat a què esta no es vulnere, i l’alcalde es va absentar durant la major part de la dita intervenció.

“Si Ribó és l’alcalde de les persones que ho demuestre”, ha declarat el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, el qual ha criticat l’absència de modals de Ribó i la falta de respecte amb què va actuar cap als pares representants de l’ACPA que “feren una intervenció expressament dirigida a l’alcalde i este es va ausentar”.

Representants del colegio la Purísima Hermanas Franciscanas de Valencia.

“Li demanem a Ribó que canvie la seua forma de governar, que escolte”, ha dit Giner. “El alcalde no escolta a l’oposició la qual cosa està malament, però és obligatori que un alcalde escolte a tots els ciutadans. Als pares de la concertada també”, ha afegit.

Per a concloure, el portaveu de Ciutadans ha destacat que el sistema concertat és complementari al públic, no subsidiari i ha recordat que a mitat de legislatura continua havent-hi xiquets estudiant en barracons.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.