Cultura al·lega que les bases per a subvencions sol·liciten dades “de manera totalment anònima”

Ruiz ha destacat que “no volem deixar fora de la convocatòria a les associacions que realitzen projectes interculturals”
La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verónica Ruiz, ha volgut contestar avui a les declaracions realitzades ahir en premsa pel regidor de Ciutadadanos, Manuel Paduraru, referent a la convocatòria de subvencions per a associacions culturals.
Sobre aquest tema, la edila ha manifestat que “en cap moment hem contravingut cap article constitucional ni tampoc pretenem vulnerar el dret a la intimitat de ningú. Amb les actuals bases de la convocatòria de subvencions culturals l’única cosa que hem pretès és que no es queden fóra aquelles associacions que realitzen projectes centrats en la interculturalitat, perquè ens semblen molt interessants i no creiem just que no puguen accedir a la subvenció pel fet que aquest tipus de projectes no estiguen contemplats en les bases”.

Així, Ruiz ha explicat que les dades que es demanen sobre l’origen geogràfic, ètnic, religiós o lingüístic “se sol·liciten per a la justificació del projecte però es donen de manera absolutament anònima, per la qual cosa no es vulnera cap principi constitucional ni s’assenyala a ningú”. El procediment de justificació dels projectes interculturals s’assembla al dels projectes amb perspectiva de gènere, on “també sol·licitem dades desagregades per sexe o si s’usa un llenguatge inclusiu, per exemple, però sempre són dades que es donen de manera anònima”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.