Cultura i la Diputació de València intensifiquen la col·laboració i coordinació entre administracions per a optimitzar el servei i l’oferta teatral valenciana

El Péndulo | Redacción.– La reunió ha estat el primer contacte per a intercanviar punts de vista sobre les intencions d’actuacions al Teatre Principal, de la qual la Diputació de València n’és propietària i la Conselleria de Cultura gestiona, així com altres possibles activitats de col·laboració conjunta. Pera parlar de això s’han reunit el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona i la diputada de Teatres, Rosa Pérez.

En esta reunión se han establecido los primeros criterios conjuntos de actuación. (Foto-Valencia Noticias).
image-300756

En aquesta reunió s’han establert els primers criteris conjunts d’actuació pel que fa al teatre valencià i altres manifestacions escèniques. Fruit d’aquesta trobada ara comença el treball entre institucions per concretar quines seran les programacions de 2016 que es podran fer en col·laboració amb l’objectiu d’aconseguir un resultat d’oferta de continguts culturals públics més rics, rodons i coordinats entre administracions.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.