El curs de lideratge de Castelló Crea apel·la a la “comunicació eficaç” com a clau per a l’èxit empresarial

04-12-2018 castelló crea (3)

 

La regidora Patricia Puerta valora l’impuls a la formació especialitzada per a promoure l’emprenedoria en l’àmbit local

 

L’Agència de Desenvolupament Local Castelló Crea ha celebrat la primera de les tres sessions del curs gratuït de formació especialitzada Coaching per al desenvolupament de competències de comunicació d’alt impacte en femení, que es completarà amb altres dues jornades els dies 10 i 14 d’aquest mateix mes de desembre. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació, Patricia Puerta, ha participat en l’obertura d’aquest curs que té com a objectiu “reivindicar la importància de la comunicació eficaç com a clau per a l’èxit empresarial”.

Aquest programa de formació, impulsat pel Servei Municipal d’Emprenedoria dins del marc del Pla Estratègic d’Ocupació 2016-2019, va dirigit a dones, amb o sense projecte empresarial, que cerquen potenciar una comunicació eficaç. L’edil Patricia Puerta ha destacat la presència com a ponent d’Ofelia Santiago, especialista internacional en coaching executiu i d’equips.

“Aquestes tres sessions facilitaran informació rellevant per a dominar les tècniques d’oratòria per a elaborar i executar un discurs lògic, coherent, interessant, emocional i d’alt impacte, que ajude a aconseguir els objectius empresarials i de negoci que tot projecte incorpora”, ha subratllat la regidora.
Puerta ha posat en valor aquest curs, que “dóna el primer pas cap al lideratge en positiu” i pretén “potenciar l’autoconeixement, l’autogestió emocional, l’autocontrol i les habilitats persuasives”. El programa, que té una durada de deu hores, inclou la posada en pràctica de l’elaboració i execució d’un missatge, aspectes claus de la comunicació verbal i no verbal, comunicació emocional, una autoscòpia amb l’enregistrament de l’emprenedora durant l’execució d’un discurs referent a la seua àrea d’emprenedoria o projecte, i una anàlisi conjunta amb la coach i feedback.

Aquest curs de formació especialitzada és una iniciativa més del Servei Municipal d’Emprenedoria per a fomentar la innovació, el talent i facilitar l’engegada de projectes empresarials o ajudar a la seua consolidació.

Finalment, la regidora d’Impuls Econòmic i Ocupació ha destacat que “a més de la formació, des de l’Agència de Desenvolupament Local Castelló Crea també es facilita assessorament i opcions de formació, suport i finançament per a potenciar l’ecosistema emprenedor en l’àmbit local”.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.