Dijous acaba el termini d’inscripció online per als corredors de la 41a Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

València Notícies | Redacció.- Diumenge que ve arriba la primera prova del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València, després de la parada estiuenca, i ho fa estrenant la modalitat de Marxa a Peu i Marxa nòrdica per als que preferisquen fer el recorregut d’una manera més pausada.

Les inscripcions es mantindran obertes fins al dia 21 de setembre per als corredors a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, mentre que, aquells que trien participar en la carrera en la modalitat de Marxa a Peu o Marxa nòrdica també tenen l’opció d’inscriure’s presencialment el mateix diumenge abans del començament de la prova, entre les 7.30 i les 8.55 hores. L’eixida s’efectuarà en el Bulevard Sud a l’altura del cementeri municipal.Participantes de la carrera.

El cost de la inscripció és de 2,55 euros per als corredors i de tan sols un euro per als marxadors, el qual va destinat íntegrament a l’Asociación Valenciana de Trasplantados de Corazón (AVATCOR), entitat solidària de l’esdeveniment.

Respecte a l’entrega de dorsals, els interessats poden arreplegar-los en el Complex Esportiu Cultural Petxina (passeig de la Petxina, 42), el divendres 22 de setembre entre 17:00 i les 21:00 hores, o bé el mateix dia de la carrera en el punt d’eixida entre les 7:30 i les 8:55 hores

L’eixida de la prova es donarà a les 09:00 hores per als atletes Preferents A, B, C i D, a les 09:05 hores per a la resta de corredors i, finalment, a les 09:08 hores per als participants pertanyents a la modalitat de Marxa a Peu o Marxa nòrdica, els quals disposen d’un temps limitat per acabar el recorregut, fixat en 12 minuts per quilòmetre per a no obstaculitzar els corredors que estiguen competint.


Pròxims esdeveniments:
XII Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana

24 Set 2017 | 8:30 – 14:00 | Palau Velòdrom Lluís Puig

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/xii-marcha-cicloturista-comunitat-valenciana/

 

41a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

24 set. 2017 | 9:00 – 12:00 | Bulevard Sud

 

http://www.fdmvalencia.es/eventos/41a-volta-a-peu-als-barris-de-sant-marcel%C2%B7li-i-sant-isidre-circuit-divina-pastora-de-carreres-populars-de-valencia/

 

XXVI Dia de la Pilota Valenciana

24 set. 2017 | 9:30 – 13:30 | Plaça de l’Ajuntament de València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xxvi-dia-de-la-pilota-valenciana/

 

Tour Dona, Salut i Esport

30 set. 2017 – 01 oct. 2017 | Tot el dia | Plaça de l’Ajuntament de València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/tour-mujer-salud-y-deporte/

 

XII Marxa Cicloturista Ciutat de València

30 set. 2017 | 9:00 – 14:00 | La Marina de València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xii-marxa-cicloturista-ciutat-de-valencia/

 

5a CAN-RRERA Popular de València

01 oct. 2017 | 9:00 – 11:00 | Bioparc València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/5a-can-rrera-popular-de-valencia/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.