Diputació i Ajuntament refermen la col·laboració en la promoció turística i l’oferta gastronòmica, esportiva i cultural

València Notícies | Redacció.- La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, i la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, han anunciat hui, en roda de premsa, les noves línies d’actuació previstes per al 2017 en el marc de l’acord subscrit fa ara un any per a potenciar conjuntament la destinació turística valenciana.

Tal com han destacat les dos responsables, la gastronomia, la cultura i l’esport, així com el reforç de la promoció conjunta, centraran la gestió turística de les dos institucions en este exercici, amb noves accions i productes, que comptaran amb una inversió global de 300.000 euros.

A la trobada amb mitjans de comunicació també han assistit el gerent de València Turisme, Pau Pérez Ledo, i el director gerent de la Fundació Turisme València, Antoni Bernabé.

Gómez y Moncho han destacado los beneficios del primer año de trabajo conjunto para la ampliación de la oferta turística valenciana.

 Competitivitat turística

Les dos responsables han fet balanç del primer any de treball col·laboratiu. Sandra Gómez ha destacat que “la col·laboració entre les dos institucions, conjuntament amb la conjuntura positiva, ens permet ser optimistes en les previsions per al 2017 i apostar per un sector turístic competitiu i en creixement, que genera benefici econòmic i benestar per a les empreses i els ciutadans”.

Per la seua banda, Pilar Moncho ha qualificat de “gratificant comprovar que som capaços d’optimitzar els diners públics de manera eficient per a oferir a la societat propostes turístiques de qualitat, competitives, al nivell d’altres destinacions europees, valorades molt positivament tant pel turista particular com pel sector empresarial”.

A més, la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València ha assegurat que “estem aconseguint que els turistes de València amplien la seua estada amb visites a les comarques, on s’observa un auge de nous productes turístics a partir dels excel·lents recursos locals”.

Promoció i conectivitat

Al llarg de 2017, les dos institucions desenvoluparan accions de comàrqueting amb diferents agències de viatges majoristes espanyoles, impulsaran la difusió i promoció, tant de la ciutat de València com de la província, en els canals en línia i reforçaran l’activitat promocional a través de les diferents agències internacionals en els diferents mercats.

Així mateix, atés l’increment del turisme internacional registrat, hi ha previstes diverses iniciatives de promoció a Moscou, Amsterdam, Hamburg i Glasgow/Birmingham. Pel que fa a l’àmbit nacional, es desenvoluparan conjuntament a Sevilla i Barcelona, així com altres mercats en què es puguen generar sinergies.

Entre els reptes que les dos institucions marquen per al 2017 es troba la connectivitat de València, tant en destinacions nacionals com internacionals. Així, la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de València ha comentat que “la consolidació de l’important increment de connectivitat internacional que vam experimentar el 2016 i el 2017 resultarà fonamental per a aconseguir els objectius del nou pla estratègic. Per això, continuarem treballant conjuntament amb les companyies aèries i apostant per una promoció turística segmentada i per mercats”.

Un territori de cine

Entre els productes de més èxit el 2016 es destaca la incorporació del Patronat Provincial de Turisme al programa València Film Office, impulsat per Turisme València, i que aposta per convertir el territori valencià en “el millor plató cinematogràfic”. Així mateix, s’ha col·laborat en la posada en marxa dels Day Tours per a donar a conéixer els municipis, l’ampliació de València Cuina Oberta a les comarques i la promoció conjunta en fires nacionals i internacionals, oferint un destinació turística més potent i unificada.

Els objectius per al 2017 passen per consolidar productes turístics competitius i propostes de oci innovadores que van més enllà de la ciutat de València, per a continuar millorant, desestacionalitzant i diversificant l’oferta valenciana. Per això, a més de continuar apostant per la gastronomia i la promoció –de València i el seu entorn– com a destinació cinematogràfica, durant el primer quadrimestre de 2017 es posaran en marxa els nous programes de producte: esportiu i cultural.

Ajuntament i Diputació han coincidit que incrementar l’oferta turística a través de propostes d’oci diverses que incloguen tant València com la província augmenta l’atractiu de la destinació i pot ajudar a incrementar l’estada mitjana i la despesa per turista.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.