El Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva

El ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) per a l’avaluació de l’activitat investigadora del personal doctor contractat en estructures d’investigació per la UPV en el marc del programa d’Accés al Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació

L’AVAP té les competències a la Comunitat Valenciana per a realitzar aquesta avaluació del personal de la universitat i per a això seguirà els criteris fixats per la Comissió Nacional de l’Avaluació de l’Activitat Investigadora.

Finalitzat aquest procés, l’AVAP remetrà, per cada sol·licitud, un informe favorable o desfavorable a la Universitat, que, per la seua banda, dictarà la corresponent resolució.

La UPV, a més, finançarà les despeses derivades del procés. Per a això aportarà 200 euros per expedient quan es presenten fins a 60 sol·licituds; 150 euros per expedient si el nombre de sol·licituds està entre les 60 i 120; i 120 euros per expedient quan les sol·licituds presentades siguen més de 120.

Així mateix, la universitat traslladarà les possibles reclamacions a l’AVAP perquè s’emeta un informe sobre això.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.