El programa #XarxaLlibres registra 2.583 sol·licituds durant el primer dia i mig

La web de l’Ajuntament disposa d’un semàfor que indica el temps d’espera o el nombre de sol·licituds tramitades per hora
El programa #XarxaLlibres està tenint un gran acolliment en la ciutat de Castelló, prova d’açò és el volum de sol·licituds registrades en el primer dia i mig d’engegada del dispositiu de recollida de sol·licituds: un total de 2.583 fins a les 15 hores d’avui.
La maquinària de personal i mitjans materials dissenyada i engegada per l’Ajuntament per a tramitar les sol·licituds dels alumnes i alumnes de Castelló per a optar a la gratuïtat dels llibres de text ha sigut tot un èxit que ha permès evitar cues, aglomeracions o altres incidents. De fet, el programa dissenyat per l’equip de Modernització del Consistori permet tramitar, entre les 20 taules d’atenció disponibles, fins a 100 persones cada 10 minuts, o el que és el mateix: fins a 600 persones a l’hora. No obstant açò, en cap franja horària ha sigut necessari atendre tal volum de sol·licituds. Durant el dia d’ahir, la franja horària amb més atencions realitzades va ser entre les 9 i les 10 del matí amb 353 atencions. El ritme d’avui ha sigut fins i tot més tranquil, amb pics de 290 sol·licituds en la mateixa franja horària o de 253 entre les 8 i les 9 del matí.
A més, cal destacar que en la pròpia web de l’Ajuntament, en l’apartat específic creat per a #XarxaLlibres, es pot seguir en temps real l’estat de les cues amb un semàfor que indica en verd quan el temps d’espera és inferior a 10 minuts, en groc quan aquest és d’entre 10 i 15 minuts o en roig per a cues que oscil·len entre els 15 i 20 minuts o més. També es poden consultar el nombre de sol·licituds tramitades a cada hora, seguir l’evolució de les mateixes o veure en quines franges horàries hi ha més gent acudint al Patronat d’Esports.
En el mateix apartat de la web, accessible des d’un enllaç en el carrusel de la portada, els pares i mares d’alumnes de Castelló poden consultar els passos a seguir per a tramitar la sol·licitud, la documentació requerida per a presentar-la en el Patronat (dues còpies de la sol·licitud prèviament emplenada telemàticament, factura original de la compra dels llibres i DNI o NIE de la mare, pare o tutor i una fotocòpia del mateix), el calendari amb el dia assignat a cada col·legi per a acudir a presentar els papers, l’enllaç directe a la sol·licitud telemàtica i altra informació d’interès.
D’altra banda, cal destacar la resposta de la ciutadania de Castelló, els qui han mostrat la seua satisfacció amb l’organització i el desplegament de mitjans realitzat per l’Ajuntament de Castelló, amb les regidories d’Educació, Modernització i Gestió Municipal al capdavant. De fet, les xarxes socials de l’Ajuntament i dels regidors de l’equip de govern s’han omplert de felicitacions amb comentaris com a “enhorabona, tot molt ben organitzat i l’atenció espectacular”, “estem acostumats al fet que tot siga un xivarri i aquesta vegada, un 10 en organització”. Alguns, fins i tot, felicitaven de forma directa al regidor d’Educació amb missatges com “m’ha sorprès veure al regidor d’educació informant a les portes del Patronat com un funcionari més, i la veritat, em lleve el barret veient gestos com aqueix”.

 Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.