El sistema Pinedo integrarà el col·lector oest i totes les instal·lacions vinculades al mateix

València Notícies | Redacción.- El regidor del Cicle Integral de l’Aigua i president de l’Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics (EMSHI), Vicent Sarrià, i la consellera de Medi ambient, Elena Cebrián, han signat este matí el protocol de relacions interadministratives entre la Generalitat Valenciana i l’EMSHI en matèria de Sanejament Metropolità que resol “els problemes sobre la gestió de la Depuradora de Pinedo i el sanejament per a més de 19 municipis de l’àrea metropolitana de València”.Depuradora de Pinedo.

Així ho ha explicat l’edil, després de la signatura d’este acord que, en la seua opinió, “posa fi al contrasentit d’anys de plets entre administracions del mateix color polític”. Referent a açò, ha assegurat que tant des de l’Ajuntament de València com des de la Generalitat Valenciana “el primer que vam fer va ser resoldre esta situació que afecta a 19 municipis de l’àrea metropolitana de València”.

Segons ha explicat, tots ells “depuren les seues aigües residuals en l’estació depuradora de Pinedo que, a partir d’ara, es podrà denominar el sistema Pinedo”. A partir d’ara, ha precisat que passarà agrupar “totes les fases de l’estació depuradora, el col·lector oest i totes les instal·lacions relacionades amb el mateix”.

Sarrià ha recordat que l’anterior equip de Govern tant en al Generalitat Valenciana, com en l’Ajuntament de València “resolien les seues diferències sobre la Depuradora de Pinedo i el sanejament de tota la zona sud en els jutjats”. “Un contrasentit”, en opinió del regidor que “hui hem resolt”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.