Els col·legis de València ja poden inscriure’s en el programa de prevenció d’addiccions ‘al salir de clase’

muro-patio-colegio-1024x768Les intervencions en els col·legis tindran una periodicitat de dues vegades per setmana

A partir del pròxim 2 de maig, i fins al dia 25 del mateix mes, estarà obert el període d’inscripcions per al pròxim curs del programa educatiu ‘Al salir de clase’, pertanyent a la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA-València) de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València.

Els centres escolars que ho sol·liciten disposaran, des de l’1 d’octubre de 2018 fins al 31 de maig de 2019, d’una activitat continuada i preventiva de les addiccions que serà impartida als seus alumnes a partir dels 6 anys. El projecte, dirigit als col·legis d’ensenyament primària de la ciutat, està basat en la promoció de la salut mitjançant tallers, jocs i activitats saludables que fomenten la gestió positiva de l’oci i el temps lliure davant les addiccions.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau afirma que “el programa ‘Al salir de clase’ proporciona una sèrie d’activitats en els centres escolars destinades a evitar addiccions de qualsevol tipus en jóvens amb edats primerenques. Animem els col·legis a implicar-se en esta iniciativa que el seu objectiu és previndre les conductes addictives treballant des d’edats molt primerenques”.

Les intervencions en els col·legis tindran una periodicitat de dues vegades per setmana i es desenvoluparan en mòduls d’una hora i mitja per a un màxim de 30 alumnes cadascun d’ells.

Els centres interessats poden sol·licitar la seua participació a través de les seues AMPA enviant un correu electrònic a l’adreça alternativaspmd@valencia.es, en el qual s’ha d’indicar el nom del col·legi, el del responsable, així com una via de contacte per a les pròximes comunicacions.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.