banner_990x90_EFE (1)

Els col·legis públics reben el llibre “La Tira de Comptar”

Mercavalència ha entregat a tots els col·legis públics de la ciutat el llibre “La Tira de Comptar. Els actors de l’agricultura de proximitat”, obra fotogràfica de Jose Luis Iniesta. Durant la presentació del mateix en el Saló de Cristall de l’Ajuntament el passat mes d’octubre, l’alcalde Joan Ribó va expressar el seu interès que tots els escolars coneixeren el funcionament de la Tira de Comptar. Ara, el llibre editat amb motiu de València Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, forma part del fons bibliotecari de tots els col·legis públics de la ciutat i pobles de València.

Junta a l’exemplar del llibre, els col·legis han rebut una carta del Pre-sident de Mercavalència, Carlos Galiana, animant al personal docent a donar a conèixer a l’alumnat l’horta periurbana de la ciutat, el sistema de canal curt de comercialització que suposa la Tira de Comptar i als protagonistes de tot açò: els nostres agricultors.

El llibre acompanya a dotze dels agricultors que cada nit acudeixen a Mercavalència per a comercialitzar els seus productes en la Tira de Comptar. El seu dia a dia en el camp, les seues eines, les seues preocupacions i el resultat del seu treball va ser captat per la càmera de Jose Luis Iniesta durant més de tres mesos. Arran de la publicació del llibre, s’ha realitzat també una exposició fotogràfica que ocuparà diversos espais de la ciutat.

IMG-20171120-WA0004 IMG-20171120-WA0007 IMG-20171121-WA0002
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.