Els premis FOCUS INNOVA PIME reben 145 sol·licituds

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), ha rebut 145 sol·licituds als Premis FOCUS INNOVA PIME de les quals 97 corresponen a la categoria d’Empresa de Recent Creació, 31 a la de Trajectòria Empresarial i 17 a la d’Empresa Internacionalitzada.

Els Premis FOCUS INNOVA PIME, dotats amb 5.000 euros, tenen com a objectiu reconèixer a les millors empreses innovadores de recent creació, així com l’esperit i iniciativa dels emprenedors de la Comunitat Valenciana que han decidit engegar la seua pròpia empresa.

Els guardons es lliuraran durant la celebració de la macro jornada FOCUS INNOVA PIME que tindrà lloc el proper 4 de novembre a València i on s’espera l’assistència de més de 2.000 empreses i emprenedors.

FOCUS INNOVA PIME Comunitat Valenciana acollirà més de 80 activitats i dos plenaris on experts professionals debatran sobre innovació empresarial i les oportunitats que Europa ofereix a la PIME valenciana.

En el plenari “Les Polítiques d’Europa per a la Innovació i la PIME” es donaran cita directius de la Comissió Europea, empreses amb experiència a Europa i institucions vinculades a les PIME, que parlaran de finançament europeu, oportunitats de negoci, cooperació empresarial i factories de futur.

Per la seua banda, el plenari “Empreses, Innovació, Emprenedoria i Societat” comptarà amb les experiències d’innovació d’empreses de referència de la Comunitat Valenciana.

Categories Premis FOCUS INNOVA PIME

El Premi FOCUS INNOVA PIME a l’Empresa de Recent Creació reconeix el nivell de desenvolupament de les empreses engegades des de l’1 de gener de 2011.

El Premi FOCUS INNOVA PIME a la Trajectòria empresarial reconeix l’evolució de l’empresa que ha iniciat la seua activitat des de l’1 de gener de 2007.

I el Premi FOCUS INNOVA PIME a l’Empresa Internacionalitzada premia a les empreses engegades des de l’1 de gener de 2005 i que han aconseguit un important nivell internacional.

Aquests guardons estan promoguts i organitzats per la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE, en col·laboració amb la xarxa de Centres Europeus d’empreses Innovadores (CEEIs).
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.