Emergències reforça un 8% els torns del personal de telèfon ‘1·1·2 Comunitat Valenciana’ el 9 d’Octubre

València Notícies | Redacció.– L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències reforçarà els torns de treball del personal del telèfon únic d’emergències “1·1·2 Comunitat Valenciana” un 8% des de aquest dissabte 7 d’octubre i fins dilluns 9 d’Octubre.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José Maria Ángel, ha explicat que el reforç dels torns de treball de la sala d’atenció del Centre de Coordinació d’Emergències es realitza “perquè en ser un període festiu i vacacional es registra un major nombre de desplaçaments per les nostres carreteres i es produeix també un increment en el nombre de telefonades a l’ “1·1·2 Comunitat Valenciana”. Emergencias '1·1·2 Comunitat Valenciana'.

El dissabte 7 d’octubre, els torns entre operadors, supervisors i coordinadors es reforçaran un 2% respecte a un dissabte ordinari, un 4% el diumenge, i un 8% el mateix 9 d’Octubre.

Incidents gestionats al setembre

El Telèfon d’Emergències “1·1·2 Comunitat Valenciana” ha atès al setembre un total de 258.800 telefonades i ha gestionat 58.832 incidents a la Comunitat Valenciana. La major part dels incidents gestionats, el 58,1% són de caràcter sanitari, 34.201 avisos. Els incidents relacionats amb la seguretat ciutadana segueixen als sanitaris amb un total de 9.634 avisos gestionats. També es van gestionar 2.679 incidents concernents a accidents de trànsit en les carreteres de la Comunitat Valenciana, 1.266 relacionats amb qualsevol tipologia d’incendis, 1.200 vinculats amb el medi ambient i 496 relacionats amb salvament, entre uns altres.

Al setembre, el repartiment d’incidents per províncies va ser el següent: 22.651 a la província d’Alacant, 29.064 en la de València i 6.621 a Castelló. Els avisos restants, 496, provenien de comunitats autònomes limítrofes, per la qual cosa van ser transferits als centres d’emergències corresponents.

El 112 presta servei durant les 24 hores del dia en valencià, castellà, anglès i francès. En concret, per idiomes diferents a les llengües cooficials, durant el mes passat s’han gestionat 1.329 incidents. D’aquests, 82 van ser en alemany, 74 en francès i 975 en anglès. En el que portem d’any, són 11.138 els assumptes que s’han gestionat en aquests idiomes, el 84,1% provenen de telefonades de la província d’Alacant, el 10,5% de la de València i el 3,9% de la província de Castelló.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.