Emivasa instal·la una vàlvula de 800 mil·límetres per a millorar la regulació d’aigua potable a València

València Notícies | Redacció.- El regidor del Cicle Integral d’Aigua, Vicent Sarrià, ha informat que s’han dut a terme “obres de millora” en la xarxa de distribució d’aigua en el passeig de la Petxina per a “reduir la possible afecció en el subministrament d’aigua potable, en el cas de ser necessari dur a terme actuacions en la zona”. Es tracta de la instal·lació per part d’EMIVASA, en coordinació amb l’Ajuntament de València, d’una vàlvula de papallona de 800 mil·límetres de diàmetre sobre la canonada de formigó armat.Instalación de válvula.

Segons ha explicat Sarrià, “la inserció d’esta vàlvula, de 800 mil·límetres de diàmetre, permetrà aïllar el tram de canonada que discorre pel passeig de la Petxina, sense necessitat de deixar fora de servici altres canonades arterials connectades a esta”. D’esta forma, ha destacat, “davant la necessitat de possibles actuacions en la zona, es reduiria la possible afecció en el subministrament d’aigua potable”.

“L’objectiu d’esta actuació programada és millorar la regulació del cabal i la pressió sobre una de les canonades arterials que proveïxen la ciutat de València, contribuint, d’eixa forma, a millorar la qualitat del servici prestat”, ha afirmat el responsable del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València.

Donada la complexitat de la instal·lació i la gran dimensió de les canonades arterials afectades, la duració dels treballs ha sigut de 14 hores, i hi han participat 12 persones, de manera ininterrompuda, en horari diürn i nocturn. Els treballs s’han dut a terme en cap de setmana amb la finalitat de minimitzar l’afecció sobre la pressió de servici de la zona.

Pla integral de millora

L’actuació executada forma part de l’obra municipal Canonada arterial DN800/600 pel passeig de la Petxina entre C/ Torres i C/ Racó d’Ademús, aprovada per la Junta de Govern Local el passat 30 d’octubre de 2015, iniciada el 15 de novembre de 2015 i amb un termini d’execució de 24 mesos. La finalitat és renovar les conduccions arterials existents en el carrer del Racó d’Ademús, entre el carrer  del Pintor Stolz i el passeig de la Petxina, i que continua pel passeig de la Petxina fins al carrer de Torres.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.