Giner: “Ciutadans és una clar defensor del col·lectiu LGTB i també demanem respecte cap a tot tipus de creències”

València Noticies | Redacció.- “C’s és una clar defensor del col·lectiu LGTB i també demanem respecte cap a tot tipus de creencies”, ha declarat el portaveu autonòmic de Ciutadans (C’s), Fernando Giner, arran de la polèmica sorgida pel cartell en què apareixen la Mare de Déu dels Desemparats i la de Montserrat besant-se.Fernando Giner.

“Desde les institucions s’ha creat un caldo de cultiu que polaritza i dividix a la societat valenciana”, ha dit Giner.

“Desde el ‘caloret’ de Rita, passant per les reines magues i pancartes de Ribó, les polèmiques actuen com a cortines de fum que oculten els verdaders problemes dels valencianos”, ha destacat.

El portaveu de C’s ha fet insistència en què “les instituciones han d’esforçar-se perquè les diferents sensibilitats i col·lectius convisquen com en qualsevol societat moderna”.

“En ple segle XXI ens trobem amb una València trencada i dividida que ens allunya d’Europa i dels objectius en gestió a què devem aspirar”, ha conclòs Fernando Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.