Giner: “La falta de previsió de Ribó ha fet que els 400 alumnes del Col·legi 103 s’hagen de quedar hui en casa”

València Notícies | Redacció .- “La falta de previsió de Ribó ha fet que els 400 alumnes del Col·legi 103 s’hagen de quedar hui a casa. La seua mala gestió és cada dia més alarmante” ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, després de conéixer el tancament del col·legi per les pluges. Giner ha criticat la “poca previsió de l’alcalde en este assumpte quan la setmana passada ja es va tancar el va col·legiar per falta de seguretat”.fernando-giner

“Exigim una solució urgent, que Ribó tomé mesures i habilite en la zona un emplaçament provisional per a dies de la plutja. Suspendre les classes es inadmisible”, ha dit el portaveu de C’s qui ha recordat que “Ribó i Marzá no són capaços de garantir el correcte manteniment dels barracons ni tenen interés en la construcció del nou col·legi”.

 Giner ha fet insistència en el perjuí que esta situació genera per als alumnes i les famílies. “Els pares i mares dels xiquets del CEIP 103 han d’afrontar unes situacions que deurien. Tenen el mateix dret que totes les persones a disfrutar d’una educació de qualitat. I no obstant això patixen fins a problemes de seguretat”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.