Giner pregunta per què el col·legi municipal de Benimaclet no té ordinadors nous per als alumnes

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha visitat este matí el col·legi municipal de Benimaclet. Després de la visita, Giner ha sol·licitat veure la sala d’ordinadors del centre. “Els alumnes no tenen ordinadors operatius. Els nous ordinadors estan en caixes, per la qual cosa no es poden usar, mentres els antics estan desconnectats”, ha dit Giner.Colegio Benimaclet con ordenadores sin usar.

Davant d’esta situació, el portaveu de Cs ha presentat una bateria de preguntes per a conéixer per què els alumnes del col·legi municipal de Benimaclet no tenen ordinadors. “Volem saber des de quan tenen este problema els més de 320 alumnes del centre i per què els ordinadors estan en caixes i sense usar-se. El responsable polític del tripartit ha de donar explicacions”, ha dit el portaveu de Cs, que ha visitat hui el col·legi municipal de Benimaclet per tercera vegada en esta legislatura.

El grup municipal de Ciutadans també ha preguntat pel nombre d’ordinadors que té cada un dels col·legis municipals i el manteniment que s’aplica en cada un d’ells.

Per a concloure, Giner ha dit: “Volem una educació pública de qualitat i per a això és necessari tindre infraestructures i equipaments educatius en condicions. En l’educació pública de qualitat que vol Ciutadans no cap ni tindre ordinadors en caixes perquè no els puguen usar els alumnes ni estudiar en barracons”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.