Un ‘haiku’ il·lustrarà el regal de l’Ajuntament a les parelles que es casen al consistori

 

180924 Haiku (7)

L’Ajuntament de Castelló ha decidit renovar el present que fa a les parelles que decideixen casar-se al consistori i, a partir d’ara, entregarà un conjunt de regal amb una imatge gràfica renovada per la dissenyadora Àngela Moya i que conté una poesia ‘haiku’ de Vicent Almela Artíguez. Aquesta col·laboració ha estat possible gràcies a El Pont Cooperativa de Lletres, un grup de poetes de les nostres comarques, que va realitzar diverses propostes de poesia per a il·lustrar el regal de l’Ajuntament als jovençans.

 

La poesia elegida per l’Ajuntament és aquesta:

 

Potser amb tu

la vida em paga tot

el que em devia

Castelló, 24 de setembre de 2018

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.