Julia Grecos i el mestre Qihui Zhu fusionen flamenc i arts marcials Shaolin en ‘Les Arts en Paral·lel’

El Péndulo | Redacció.- La bailaora i coreògrafa Julia Grecos i el mestre Shaolin Qihui Zhu, seran els protagonistes demà dimecres (19:30 hores) d’una nova cita del veterà cicle ‘Les Arts en Paral·lel’ del Palau de la Música, amb el suggeridor espectacle ‘Flamenc: silenci i so’ en què es fusiona el flamenc i les arts marcials. Julia Grecos i el mestre Zhu estaran acompanyats a l’escenari de la Sala Rodrigo pel guitarrista Juan Grecos, el cantaor Antonio Parrado ‘El Malagueño’ i el percussionista Aarón Cristófol. D’esta manera, el públic assistent podrà veure un programa en què figuren ‘Records de Cristall’, ‘Bulerías’, ‘Ecos Gaditans’, ‘Fandangos’, ‘El so de les mines’ i ‘Conversa entre dos cultures’, que fusionen el Kung-Fu i el ball flamenc.

julia-grecos-y-quihui-zhu

El cicle “Les Arts en Paral·lel” està coordinat per Ángeles López Artiga, i va sorgir inicialment amb l’objectiu d’obrir als estudiants de música, dels cursos superiors, noves perspectives des del contacte amb la resta de les arts. Al llarg dels anys han col·laborat en les diferents xarrades, conferències i concerts, multitud de personalitats de diferents disciplines; del món de la música, pintura, escultura, poesia, cinema i altres de l’art creador.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.