La Diputació impulsa l’escenificació d”El cant de la sibil·la’

El secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona; el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño; el canonge conservador del Patrimoni Artístic de la Catedral de València, Jaime Sancho, i el diputat de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius, participaran aquest dilluns en la roda de premsa de presentació del concert escenificat d’El cant de la sibil·la, que tindrà lloc el proper divendres 27 de novembre a les 19:30 h en la Catedral de València. En la roda de premsa també intervindrà el director de Capella de Ministrers, Carles Magraner, per a explicar els aspectes històrics i artístics de la representació.

Capella de Ministrers interpretarà la versió valenciana del Cant de la sibil·la com a preludi a l’inici del Nadal el pròxim divendres 27 de novembre a les 19.30 h en la seu de València amb la Coral Catedralícia. El Cant de la sibil·la fou declarat el 2010 Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Per quart any consecutiu, la catedral de València acollirà aquest cant profètic, un drama paralitúrgic que fins al segle XVI s’escenificava la nit de Nadal en diferents catedrals de la península, sobretot en l’antiga Corona d’Aragó. L’entrada al concert és gratuïta per a tota la ciutadania.

 Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.