La família de Matilde Salvador dóna part de la col·lecció personal de la compositora a l’Ajuntament

180924 reunión Matilde Salvador (1)
La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha agraït a la seua filla que hagen escollit al consistori com a “salvaguarda de la valuosa herència de Matilde”
La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha mantingut una reunió aquest matí amb Matilde Asencio, filla de Matilde Salvador, en la qual aquesta ha realitzat una donació a l’Ajuntament de Castelló d’objectes que formaven part de la col·lecció personal de la compositora i pintora castellonenca.
Així, Asencio ha donant al consistori una titella, que representa al personatge de la Infantona del Rei Barbut, un dibuix al llapis del pintor Porcar i un àlbum amb material de premsa i programes de mà dels actes organitzats pel Conservatori de Música que van ser arreplegats pel marit de Salvador, Vicente Asencio.
Ruiz ha volgut agrair a la família de Matilde Salvador que aquesta haja pensat en l’Ajuntament de Castelló “com a salvaguarda d’aquesta valuosa herència i adquirim el compromís de conservar el llegat de Matilde Salvador com a filla predilecta de la ciutat de Castelló”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.