La FDM apagarà la il·luminació ornamental de 39 instal·lacions esportives en “l’hora del planeta”

0323 Velòdrom Lluis PuigLa Fundació Esportiva Municipal (FDM) s’afegeix, per cinquè any consecutiu, a una iniciativa mundial destinada a cridar l’atenció sobre el canvi climàtic. A estet efecte, participarà, en “L’hora del planeta” i apagarà durant una hora les il·luminacions decoratives i ornamentals de 39 instal·lacions esportives municipals dels diferents barris de la ciutat.

 

Este apagat no suposarà cap problema per al desenvolupament normal de les activitats esportives en les respectives instal·lacions ni comportarà cap perill per a la seguretat dels usuaris. Es tracta de complexos esportius, pavellons, poliesportius, piscines i altres edificis dedicats a l’activitat esportiva que tenen il·luminades les seves façanes i altres elements.

 

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha explicat que la FDM participa en esta iniciativa, que va néixer fa 11 anys de la mà de WWF en Sidney, “com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic”,

 

Les instal·lacions esportives municipals que participaran en la iniciativa apagant la il·luminació ornamental entre les 20:30 i les 21:30 hores són: Poliesportiu Font Sant Luis, Camp de futbol Quatre Carreres, Estadi del Túria, Pavelló Benicalap, Palau Velòdrom Lluís Puig, Poliesportiu Benimaclet, Poliesportiu El Carmen, Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar, Poliesportiu Natzaret, Pavelló Malva – rosa, Pavelló Fontsanta, Pavelló Sant Isidre, Poliesportiu L’Hípica, Poliesportiu Montolivet, Centre Municipal de Pilota Valenciana, Complex Esportiu Cultural Patraix, Complex Esportiu Orriols, Complex Esportiu Torrefiel, Piscina Centre Social Trafalgar, Complex Esportiu Cultural Petxina, Complex Esportiu Cultural Proveïments, Poliesportiu Marxalenes, Poliesportiu La Rambleta, Poliesportiu Benimàmet, Piscina Aiora, Centre Esportiu La Creu del Grau, Poliesportiu Marni, Poliesportiu Beteró Verge del Carme, Camp Beisbol – Sófbol, Escola Municipal de Vela, Poliesportiu Dr. Lluch, Poliesportiu Quatre Carreres, Camp Rugbi Tram V, Poliesportiu Malilla, Poliesportiu Astúries, Poliesportiu Juan Antonio Samaranch i Poliesportiu de Benicalap.

 

El passat any van participar milers de ciutats de 187 països del món que van apagar més de 12.000 monuments i edificis icònics, unint a ciutadans, empreses, ajuntaments i institucions per, entre tots, “canviar el canvi climàtic”.

 

“Amb esta celebració volem renovar el nostre compromís amb un model de desenvolupament sostenible, respectuós amb el medi ambient i amb la definició d’estils de vida saludables i sostenibles. A més, estem treballant i seguirem fent-ho sobre les mesures d’estalvi i eficiència energètica en les nostres instal·lacions”, ha manifestat Maite Girau.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.