La Font d’en Carròs sol·licita transformar en carretera el camí a Oliva

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, s’ha reunit amb l’alcalde de La Font d’en Carròs, Pablo Puig, per a tractar les necessitats de la seua localitat en matèria d’infraestructures i carreteres.

Puig, que ha acudit a la trobada amb el regidor d’Urbanisme, Emili Marcet, ha sol·licitat a Seguí ajudes en els vials CV-682, CV-683 i el camí que uneix La Font d’en Carròs amb Oliva.

El primer edil ha demandat que el camí que comunica el municipi fins a Oliva passe a ser carretera, i que la seua titularitat siga propietat de la Diputació de València. “Volíem veure la possibilitat que passe a ser de la Diputació perquè ara és propietat municipal i té molt tràfic”, assevera l’alcalde.

Al que el diputat s’ha compromès a ajudar en la creació d’un informe de trànsit per a poder portar-ho a la conselleria corresponent perquè s’autoritze al transformació de camí a carretera.

1.- Seguí recibe a la Font d´En carrós
image-280263

Millores en la CV-682 i CV-683

Quant a la CV-682, la Diputació de València reasfaltará el vial el pròxim any i el munícipe ha demandat a Seguí el condicionament d’una pujada que hi ha en la mateixa carretera. “Hi ha matolls i herbes i ens ha dit el diputat que manaran a la brigada de manteniment perquè les lleve”, explica Puig.

A més, quant a la CV-683 l’alcalde ha afirmat que “en el poble tenim problemes quan plou i també volem fer una remodelació en l’entrada del poble ja que parteix d’aqueixa entrada és de Diputació” i ha afegit que “en concret es vol que en els 100 metres abans d’entrar al poble s’adecuen les voreres, canviar la il·luminació i posar jardí”.

Per la seua banda el diputat s’ha compromès a manar uns tècnics i donar les autoritzacions necessàries perquè el consistori puga dur a terme l’obra.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.