La nova pel·lícula de l’Hemisfèric ‘Ritmes d’Amèrica’ proposa un viatge per Estats Units a través de la seua música

peli_ritmos_baile_edificio.jpg

‘Ritmes d’Amèrica’ (‘America’s Musical Journey’), el nou documental de MacGillivray Freeman Films per a IMAX® i pantalla 3D, es presenta esta vesprada en l’Hemisfèric, en un esdeveniment presidit per Anne Madison, Chief Strategy & Communications Officer de Brand USA, al què ha assistit el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal.

“És una enorme satisfacció per a la Ciutat de les Arts i les Ciències acollir este esdeveniment amb què Estats Units reflectix la influència de la cultura i la música en cada un dels racons d’este país, que han aconseguit emocionar i conquistar aventurers i viatgers de tot el món. Més que una pel·lícula, ‘Ritmes d’Amèrica’ és una experiència audiovisual que només es pot disfrutar en tota la seua amplitud en un lloc com l’Hemisfèric”, ha afirmat el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, durant la presentació de la pel·lícula.

València és el lloc triat per a l’estrena d’este documental a Espanya, després d’haver-se estrenat als Estats Units, Mèxic, Canadà i França. Brand USA va triar celebrar esta premier en l’Hemisfèric “perquè els espectadors puguen disfrutar de l’experiència immersiva que proposa esta pel·lícula en la millor sala IMAX® d’Espanya”.

El documental descobrix a l’espectador la riquesa del patrimoni musical de nord-amèrica de la mà del compositor Aloe Blacc, qui recorre les singulars arrels musicals del país seguint les empremtes de Louis Armstrong, a través de llocs i manifestacions culturals nord-americanes. Durant el film, Blacc visita ciutats icòniques de la música dels Estats Units: New Orleans (Lousiana); Chicago (Illinois).; New York City (New York); Nashville i Memphis (Tennesse) i Miami (Florida), on explora la mescla de cultures que van donar lloc a gèneres musicals nord-americans com el jazz, el blues, el country, el rock and roll, l’hip-hop i molts més.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.