“EN LA ORILLA”, l’aclamada novel·la de Rafael Chirbes cobra vida en l’escenari del TAC de Catarroja el pròxim 20 d’octubre a les 20:00h.

ELO9G

 

K Producciones, Centro Dramático Nacional, La Pavana i Emilia Yagüe Producciones presenten aquest espectacle guanyador del Premi MAX 2018 a la Millor Adaptació o Versió d’Obra Teatral per a Adolfo Fernández i Ángel Solo. “EN LA ORILLA” és l’adaptació teatral de la guardonada novel·la de Rafael Chirbes, Premi Nacional de Narrativa i de la Crítica en 2014.

 

La troballa d’un cadàver en el pantà d’Olba engega la narració. El seu protagonista, Esteban, s’ha vist obligat a tancar la fusteria de la qual era amo, deixant en l’atur als quals treballaven per a ell. Mentre s’encarrega de cuidar al seu pare, malalt en fase terminal, Esteban indaga en els motius d’una ruïna que assumeix en el seu doble paper de víctima i de botxí, i entre els enderrocs del qual trobem els valors que han regit una societat, un món i un temps.

 

Adolfo Fernández dirigeix i protagonitza “EN LA ORILLA” junt a un repartiment format per Rafael Calatayud, Sonia Almarcha, Marcial Álvarez, Yoima Valdés, Mariano Llorente i Ángel Solo.

 

20 D’OCTUBRE A LES 20:00H EN EL TAC DE CATARROJA

+ info: http://www.teatreauditoricatarroja.com/en-la-orilla

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.